PHYTOMER kezelések

A kezelések alapja, hogy a tenger jól ismert jótékony hatásait a tengeri Oxhylium élénkítö tulajdonságaival kombináljuk. Ez az egyedülálló hatóanyag a kalciumban és magnéziumban gazdag vörös alga kivonat, melynek kivételes oxigenizáló és méregtelenítö hatása van.

express arckezelések - 30 perc

frissítö arckezelés
személyre szabott börtípusnak megfelelö spa arckezelés, melyet kifejezetten a férfiak igényeinek megfelelöen fej- lesztettünk ki. a lazító hátmasszázs után, a gerince vonalára helyezett önmelegedö iszappakolásnak köszön- hetöen a feszültség és a stressz teljesen megszünik. arcmasszázs alatt arca tökéletesen ellazul, vonásai kisimulnak, böre tisztább és oxigénnel feltöltött lesz.

ránctalanító - regeneráló arckezelés
személyre szabott, börtípusnak megfelelö férfi spa arckezelés. a lazító hátmasszázs alatt a feszültség és a stressz teljesen megszünik, majd míg az arcmaszk kifejti hatását, élvezze a fejmasszázs kényeztetö pillanatait. arca tökéletesen ellazul, vonásai kisimulnak, böre tisztább és oxigénnel feltöltött lesz.

tengeri kényeztetö arckezelések, bör- tipusnak megfelelöen - 50 perc

  • intenzív hidratáló kezelés
  • ránctalanító - regeneráló kezelés
  • tisztító kezelés problémás börre
  • kímélö kezelés érzékeny börre

személyre szabott spa arckezelések, melyeket kifejezetten a férfiak igényeinek megfelelöen fejlesztettünk ki. a lazító hátmasszázs után vagy a gerince vonalára helyezett önmelegedö iszappakolásnak köszönhetöen a feszültség és a stressz teljesen megszünik. ezt követöen arcát elökészítjük az arcpakolásra. míg a börtípusának megfelelö arcpakolás kifejti hatását, élvezze a kéz-karmasszázs kényeztetö pillanatait. utolsó simításként igényeinek megfelelöen krémet használunk. arca tökéletesen ellazul, vonásai kisimulnak, böre tisztább és oxigénnel feltöltött lesz.

tengeri kényeztetö arckezelések, bör- tipusnak megfelelöen,tisztítással - 75 perc

  • intenzív hidratáló kezelés
  • ránctalanító - regeneráló kezelés
  • tisztító kezelés problémás börre
  • kímélö kezelés érzékeny börre

a kezelés a test reflexzónáit különleges figyelemmel megdolgozó, gyengéd hátmasszázzsal kezdödik, melyet speciális méregtelenítö tengeri iszappakolás követa háton. ahogy teste folyamatosan felélénkül, jó közérzet tölti el, átadja magát a kényeztetésnek, böre ellazul és felkészül a masszázst követö kezelésekre. az elsö arcmaszk egy méregtelenítö- oxigenizáló iszappakolás, mely visszaállítja a bör egyensúlyát. ezt követi a börtípusának megfelelö tápláló pakolás. ebben a kezelésben arctisztítás is igényelhetö. a kezelés végén oligomer gyümölcskoktéllal kedveskedünk, mely ásványi nyomelemekben gazdag.

(tengei ásványi nyomelemek szárított keveréke, melyet frissítö gyümölcslébe keverünk, így a férfi szervezet belülröl is feltöltödhet ritka, értékes ásványi anyagokkal)

iszapos hátkezelés - 60 perc
ez a kezelés is kifejezetten férfiaknak lett kifejlesztve. miután géllel felfrissítettük és leradíroztuk a hátat, oxigenizáló iszappakolással méregtelenítjük. a lazító fej-, kéz-, karmasszázsnak köszönhetöen a feszültség és a stressz utolsó jelei is megszünnek és csak a jó közérzet marad utána. a tsiztítás és fertötlenítés után egy hidratáló vagy kifejezetten problémás börre alkalmazandó pakolást teszünk, melyet simító mozdulatokkalviszünk be a bör mélyebb rétegeibe. a kezelés által böre felfrissül, kitisztul, és oxigénnel töltödik fel.