masculin etikett

MASCULIN ajándékutalvánnyal érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy az ezeken szereplő lejárati dátumokat nem áll módunkban meghosszabbítani! Rend- szeresen megújuló, cserélődő kezeléseink és az esetleges árváltozások okán, a MASCULIN általában fél éves időszakra állítja ki ajándékutalványait. Határidőn túli ajándékutalvány felhasználással és bejelentkezéssel kapcsolatos reklamá- ciót nem fogadunk el!
Ajándékutalványokat csak megjelölt sorszámmal, aláírással és lejárati idővel állmódunkban elfogadni a visszaélések elkerülése végett!

Szalonunk egésze abszolút mértékben szexmentes terület! Az ilyen szándékkal érkezö, vagy erre utaló magatartású urakat nem áll módunkban semmilyen formában kiszolgálni.

Idöpontot csak elözetes foglalás alapján tudunk biztosítani, melyet megtehet személyesen, az interneten keresztül 'online' a teljes diszkréció érdekében, vagy telefonon, faxon, mobilon és email-en is.

Kérjük, érkezzen pontosan, kezelésének idöpontja elött min. 15 perccel, hogy kényelmesen Ön is elö tudjon készülni a pihenésére és teljes relaxációra.

A szalon vendégeként korlátozás nélkül igénybe veheti minden létesítményünket (öltözö, zuhanyok, mellékhelyiségek, pihenö/kávézó rész, stb.) Természetesen a MASCULIN Day Spa minden helyisége légkondicionált!

'All inclusive' rendszerünknek köszön- hetően a MASCULIN vendégei korlátlanul fogyaszthatnak kávét, teát, ásvány- vizet. Kérje a TEAM-töl!

Pihenés és relaxálás közben egy élesen csengő mobiltelefon vagy hangos telefonbeszélgetés igen zavaró lehet. Ezért bevezettük a 'Telefon-titkári szolgáltatást', melynek lényege, hogy a MASCULIN vendégei leadhatják mobil telefonjaikat recepciónkon, ahol kollégáink készséggel fogadják és listázzák hívásaikat.

Minden kezeléshez biztosítunk kezelő- nadrágot, fűrdőköpenyt, törölközőt, papucsot és tisztálkodási termékeket, mint tusfürdö, sampon, kézkrém, zuhanysapka, fésü. Igény szerint borotválkozó-,fogmosó- és cipöápoló szett is rendelkezésre áll.

Késés esetén nem áll módunkban kiterjeszteni a kezelés idötartamát. Csak az elöre befoglalt idöszakra tudjuk vállalni kezelését, tekintettel az Ön után soron következö többi vendégünkre.

Első látogatásának alkalmával egész- ségügyi nyilatkozatot kell tennie, melyben egészségi állapotáról nyilatkozik.

Az öltözöszekrényben hagyott tárgya- kért, valamint szalonunk egész terü- letén elveszett tárgyakért felelösséget nem vállalunk.

Értéktárgyait kérésre megörizzük páncél- szekrényünkben a recepción.

Szalonunk szolgáltatásai nem helyette- sítik az orvosi ellátást.

VIP vendégeink különkérésére, a maxi- mális diszkréció érdekében természetesen zártkörü kezelésekre is van lehetöség.

A MASCULIN team fenntartja a jogot, hogy megtagadja aszolgáltatást bárkitöl mindenfajta indok nélkül.

Szolgáltatásainkat kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe és csakis saját felelősségre.

Tekintettel vendégeink nyugalmára, szalonunkban 12 év alatti gyerekek nem tartózkodhatnak, még felnőtt kísérettel sem! Megértésüket köszönjük!

Kezeléseink előtt tilos az alkohol- és drogfogyasztás.

Szalonunkban kérjük mellözze a dohány- zást és mobiltelefonja használatát.

Recepciónk 5000 forint felett minden MasterCard és VISA típusú bankkártyát elfogad.

A honlapon feltüntetett árak és szolgáltatások módosításának jogát fenntartjuk.

Koronavírus tájékoztató