masszázs

tudta ön?

a masszázs a legrégebbi gyógyeljárások közé tartozik. a masszázs szó származhat a francia "massage" szóból, ami viszont a görög "massein" (dörzsölni) szóból ered és gyúrást jelent.

az emberek már ösidök óta alkalmazzák önmagukon a masszázst, ösztönösen nyomkodva - gyúrva - simogatva fájós testrészeiket. késöbb tudatosan is kezdték müvelni, és alkalmazása ma már megtalálható a primitív és kultúrális népeknél egyaránt.

hazánkban mátyás király udvarában ún. dögönyözök végeztek masszázshoz hasonló módszeres gyakorlatokat. a török megszállás idején terjedt el a fürdö kultúra, és vele együtt a masszázs gyakorlata is. a fürdömesterek folytatták tovább müvelését, majd pozitív német-osztrákbehatásra nálunk is tudományos szintre emelték e kezelési módszert.

a masculin szalon a hagyományos masszázstípusok mellett megpróbál valami egyedit is nyújtani, partnerével a nemzetközi phytomer kozmetikai céggel karöltve olyan kezelési technikákat felvonultatni, melyeket a férfiak eddig máshol nem kaphattak meg. a mára egyre differenciáltabbá vált masszázst, mint terápiát, a különbözö eljárásokat, melyek markánsan két fö csoportra, két filozófiára oszthatóak az ázsiai és európai stílusra, szalonunk megpróbálja ötvözni, így jöhettek létre az exkluzív, kényeztetö holisztikus testkezelések... -POUR HOMME-

Kedves Vendégeink!
Hiányoztok! Lassan, de biztosan Szalonunk is megnyitja újra kapuit!

2020. május 12.-től szeretettel várunk minden kedves vendégünket egyenlőre csak „csökkentett üzemmódban”, melyet majd folyamatosan bővítünk, ahogy a járvány alakulása engedi!

A szabályozásoknak megfelelően kérjük látogatásodkor viselj maszkot, a többi fertőtlenítő eszköz mint eddig is, rendelkezésre áll!


Bejelentkezés a +36 30 691 4642 –es telefonszámon, vagy a masculin@masculin.hu email címen lehetséges.

MASCULIN Team
#vigyazzunkegymasra


FacebookInstagram